Українська | Русский | English

ПРО ЗАКОНОДАВЧІ НОВОВВЕДЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО ЧИТАЙТЕ В СТАТТІ ЮРИСТА ПФ «СОФІЯ» ВІКТОРІЇ ВАРЄНІКОВОЇ




       
   Спеціально для видання «Фермер України» Вікторія Варєнікова, адвокат та асоційований партнер ПФ «Софія» розповіла про всі нововведення у сфері державної реєстрації речових прав та встановлення додаткових захисних механізмів від рейдерських захоплень бізнесу.

В статті автор аналізує прийняту 09.11.2016 р. Постанову Кабміну №806 відповідно до якої: збільшено коло осіб, які мають право на отримання інформації про смерть іншої особи; встановлено видачу витягу замість свідоцтва про право власності; надано право власнику отримати Витяг у паперовій формі із печаткою реєстратора; введено додаткову опцію «електронна адреса», встановлено додатковий захисний механізм від рейдерських захоплень бізнесу та інші.

Автор висвітлює основні законодавчі зміни та їх вплив на державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, функціонування інших реєстрів тощо.

Більше детально читайте за цим посиланням.

         Видання «Фермер України» – газета, на шпальтах якої публікуються різнобічні новини про діяльність Асоціації фермерів та приватних землевласників України, матеріали про практику фермерського господарювання.

13.02.2017
НОВОСТИ ЮФ «СОФИЯ»
Александр Поливодский признан выдающимся адвокатом
Ко Дню адвокатуры, который в Украине празднуется ежегодно 19 декабря, партнер Sofiya Law Firm Александр Поливодский отмечен нагрудным знаком Национальной ассоциации адвокатов Украины «Выдающийся адвокат Украины».
Подробнее...



Недвижимость и землепользование: Sofiya Law Firm выступит партнером учебного курса Leadership in Law
28 и 29 октября 2021 года образовательная платформа Leadership in Law при поддержке Sofiya Law Firm организует online-курс по недвижимости и землепользованию для адвокатов, юрисконсультов, нотариусов, владельцев и представителей...
Подробнее...



Все новости