Українська | Русский | English

Юрист ПФ «Софія» Д. Навроцький про форс-мажори для видання «ЮРИСТ&ЗАКОН»


Аналітичне видання ЮРИСТ&ЗАКОН опублікувало статтю Д.Навроцького щодо проблем, пов’язаних з виконанням господарських договорів в умовах проведення антитерористичної операції.
У своїй статті Дмитро проводить правовий аналіз понять «форс-мажор» та «обставини непереборної сили». Крім того, розкриває проблему неможливості виконання зобов’язань по договору та шляхів попередження негативних наслідків, які можуть виникнути в результаті таких дій.
Більш детально ознайомитись зі статтею можна за
цим посиланням.

*Аналітичне видання «ЮРИСТ&ЗАКОН» - провідне електронне аналітичне видання, яке, з-поміж усього іншого, публікує експертні думки, оцінки та коментарі відомих юристів країни.



02.09.2014
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини