Українська | Русский | English

Юрист ПФ «Софія» Д. Навроцький про самообмову у кримінальному процесі для видання «Юридична Газета»


У своїй статті Дмитро надає коментар судової практики стосовно права особи на відшкодування моральної шкоди через засудження, у результаті самообмови. Крім того, юрист вважає, що у випадку, коли особа визнає свою вину самостійно, це ще не є беззаперечним доказом її вини. Для зменшення випадків незаконного засудження, особи, які проводять досудове слідство та суд мають дослідити інші наявні докази у справі, які у сукупності мають підтвердити наявність чи відсутність вини особи.

 

Більш детально ознайомитись зі статтею можна за цим посиланням.

 
*«Юридична Газета» - всеукраїнське щотижневе професійне юридичне видання, яке публікує експертні думки, оцінки та коментарі відомих юристів країни.



10.12.2014
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини