Українська | Русский | English

Новий науковий радник



Правнича Фірма «Софія» з приємністю повідомляє про те, що Михайло Савчин став науковим радником ПФ «Софія».  Михайло Васильович є визнаним фахівцем конституційного права, доктором юридичних наук, має значний досвіду роботи у Конституційному суді України, державних органах, займається викладацькою та науковою діяльністю, а також юридичною практикою. Сферами інтересів М.В.Савчина є захист прав людини, конституційне право, захист прав власності, а також практика Європейського суду з прав людини.

«Співпраця з М.В.Савчиним  фактично триває вже протягом багатьох років, але настав час, коли  її слід вивести на новий рівень. Науковий та практичний досвід Михайла Васильовича у сфері практики Європейського суду з прав людини, обґрунтування позицій щодо захисту прав громадян та юридичних осіб, захисту інтересів бізнесу є затребувана для практичної роботи. Ми раді вітати нашого шановного колегу у новій якості і сподіваємося на нові спільні результати», -- повідомив партнер ПФ «Софія» Олександр Поліводський.


28.01.2015
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини