Українська | Русский | English

ПАРТНЕР ПФ «СОФІЯ» О. ПОЛІВОДСЬКИЙ УВІЙШОВ ДО РЕЙТИНГУ ТОП-100 НАЙКРАЩИХ ЮРИСТІВ ЗА ВЕРСІЄЮ «ВИБІР КЛІЄНТА» ПРОФЕСІЙНОГО ЮРИДИЧНОГО ВИДАННЯ «ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА»



Восени
минулого року «Юридична газета» заявила про початок роботи над новим рейтингом «Вибір клієнта. ТОП-100 найкращих юристів України 2014». Ми раді повідомити про результати: Олександр Поліводський уже вдруге поспіль увійшов до списку ТОП-100 юристів України.

Щорічне експертне дослідження ринку юридичних послуг "Вибір клієнта" - це незалежне всеукраїнське дослідження якості надання юридичних послуг українськими юристами та визначення числа найкращих юристів України. Ексклюзивність дослідження полягає у тому, що воно грунтується винятково на опитуваннях клієнтів. Щоразу результати дослідження оприлюднюються у спеціальному виданні - довіднику під назвою «Вибір клієнта 2013/2014. ТОП-100 найкращих юристів України», який розповсюджується серед більшості підприємств України.

Ознайомитись з іменами, що увійшли до рейтингу Ви можете у виданні «Kyiv Post», перейшовши за цим посиланням.

«Kyiv Post» - перша і найпопулярніша англомовна газета України, заснована в Києві у 1995 році.



30.03.2015
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини