Українська | Русский | English

ПФ «СОФІЯ» - ПАРТНЕР НОРВЕЗЬКО-УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕС-ЗАХОДУ


ПФ «Софія» виступить партнером конференції «УКРАЇНО-НОРВЕЗЬКІ БІЗНЕС-МОЖЛИВОСТІ: АГРАРНИЙ СЕКТОР», яка відбудеться 20 травня 2015 року у приміщенні ТПП України.

Захід проводиться спільно Норвезько-Українською торговою палатою, ТПП України, за підтримки МАПП України, а партнерами, окрім ПФ «Софія», є Компанія «Украгроконсалт».

На заході з доповіддю про законодавче регулювання двохсторонніх бізнес-відносин у сфері торгівлі харчовою продукцією виступить партнер

ПФ «Софія» Олександр Поліводський.

Детальніше з програмою заходу можна ознайомитися за цим посиланням або http://nucc.no/nucc-event-in-kyiv-may-20/.

Запрошуються усі бажаючі. Участь у заході безкоштовна. Кількість учасників обмежена.

Для участі у заході просимо зареєструватися за цим посиланням:https://www.eventbrite.com/e/ukrainian-norwegian-business-opportunities-focus-on-agriculture-registration-16833276784.

Акцент заходу буде зроблений на аграрному секторі та торгівлі продукцією сільського господарства та продовольчої сировини, риби та морепродуктів.



08.05.2015
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини