Українська | Русский | English

ЮРИСТ ПФ «СОФІЯ» ВІКТОРІЯ ВАРЄНІКОВА НАДАЛА СВІЙ КОМЕНТАР АВТОРИТЕТНОМУ ВИДАННЮ ЩОДО ЗВЕРНЕННЯ УКРАЇНИ ДО ГААЗЬКОГО ТРИБУНАЛУ


 

На шпальтах видання "Юридична газета" Вікторія Варєнікова звернула свою увагу на важливу подію – надання Міністром закордонних справ України П.Клімкіним секретарю Міжнародного кримінального суду Заяви України про визнання юрисдикції Міжнародного кримінального суду в Гаазі щодо злочинів проти людяності та воєнних злочинів, покарання за які передбачено ст. 7 та 8 Римського статуту.

Разом з тим, юрист зазначає, що подання заяви про визнання юрисдикції Міжнародного кримінального суду є лише першим кроком України на шляху до притягнення до відповідальності за діяння, які мають місце на Сході України винних у цьому осіб.

Більш детально зі статтею можна ознайомитись за цим посиланням.

«Юридична Газета» – всеукраїнське щотижневе професійне юридичне видання, яке публікує експертні думки, оцінки та коментарі відомих юристів країни.



23.09.2015
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини