Українська | Русский | English

ЮРИСТ ПФ «СОФІЯ» ДМИТРО НАВРОЦЬКИЙ ВИСТУПИТЬ ІЗ ДОПОВІДДЮ НА ПЕРШОМУ СЕМІНАРІ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ-ПОЧАТКІВЦІВ «ЮРИДИЧНА ГРАМОТНІСТЬ У СФЕРІ ПОДАТКОВОГО, ТРУДОВОГО ПРАВА ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ»


 

Семінар організований My Business School та відбудеться 10 грудня у «Счастье HUB» (м. Київ, вул. Паньківська, 14).

Д. Навроцький запрошений на семінар у якості спікера та виступить із доповіддю щодо основних засад трудового права та обговорить основні помилки, які трапляються у роботодавців на практиці.

Метою заходу є надання практичних рекомендацій підприємцям-початківцям, з метою захисту їх бізнесу та стартового капіталу від ризиків, які пов’язані із його юридичним оформленням.

        My Business School – перша школа в Україні, яка дає можливість не тільки професійного росту, але і допомагає підприємцям у складних питаннях ведення бізнесу, надає базові консультації щодо ведення бізнесу в Україні, а також за кордоном.
         
 Зареєструватися та ознайомитися з програмою семінару можна за цим посиланням.



11.11.2015
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини