Українська | Русский | English

ЮРИСТ ПФ «СОФІЯ», АДВОКАТ ВІКТОРІЯ ВАРЄНІКОВА ОБРАНА ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ КОМІТЕТУ З АГРАРНОГО ПРАВА АСОЦІАЦІЇ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ


 


              21 січня 2016 року Варєнікову Вікторію – юриста ПФ «Софія» обрано заступником голови Комітету з аграрного права Асоціації правників України.

Вікторія працює в ПФ «Софія» з 2009 року, за версією проекту «Вибір клієнта» професійного юридичного видання «Юридична газета» увійшла до ТОП-10 молодих і перспективних юристів України 2013 р., учасник VII Інституційного візиту в міжнародні організації в 2012 році, є адвокатом з 2011 року.

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація правників України» протягом грудня 2015 р. – січня 2016 р. провела вибори очільників комітетів – галузевих підрозділів, у межах яких проходять обговорення та напрацьовуються пропозиції по удосконаленню законодавства. Подальша співпраця в Комітеті сприятиме покращенню та розвитку як самого комітету АПУ, так і досягнення поставлених цілей.

АПУ – авторитетна професійна організація юристів, що об’єднує правників для сприяння втіленню в життя принципу верховенства права в державному, суспільному та громадському житті, сприяння розбудові правової держави, сприяння розвитку правосвідомості суб’єктів права та розвитку юридичної професії.



27.01.2016
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини