Українська | Русский | English

ПРО ОСОБЛИВОСТІ СПЛАТИ ПОДАТКУ НА НЕРУХОМІСТЬ ЧИТАЙТЕ В ПУБЛІКАЦІЇ ЮРИСТА ПФ «СОФІЯ» ВІКТОРІЇ ВАРЄНІКОВОЇ


   

         Видання «АГРОПРОФІ» звернулось до юриста ПФ «Софія» В. Варєнікової з проханням надати коментар до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» від 24 грудня 2015 року за № 909-VIII, а саме щодо окремих питань, що стосуються сплати податку на нерухомість.

В матеріалі юрист дала відповіді на питання, які найбільше цікавлять громадян, а саме який порядок застосування пільг при сплаті податку на нерухомість у разі знаходження об’єктів оподаткування в різних адміністративних одиницях та порядок сплати податку.

Більш детально з коментарем можна ознайомитись в газеті «АГРОПРОФІ» № 13 (327) від 01 квітня 2016 р. або за цим посиланням.

Видання «АГРОПРОФІ» український тижневик ділової інформації для фахівців АПК, які приймають рішення: керівників і менеджерів, власників та інвесторів. 



06.04.2016
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини