Українська | Русский | English

ПФ «СОФІЯ» – ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР АГРАРНОГО ФОРУМУ ААУ


                 Правнича фірма «Софія» повідомляє про те, що виступить генеральним партнером Аграрного Форуму ААУ. У зв’язку з цим, запрошуємо всіх бажаючих відвідати даний захід, який відбудеться 22 квітня 2016 року в «Русь Аккорд Готель», за адресою м. Київ, вул. Госпітальна, 4. Час проведення: 9:30-17:30.

Партнер ПФ «Софія» Олександр Поліводський візьме участь у заході як модератор першої сесії, а юрист ПФ «Софія» Д.Навроцький виступить з доповіддю «Концепції судового захисту права власності на землю. Аналіз судової практики та практики ЄСПЛ».

На форумі будуть обговорюватися найактуальніші питання аграрної сфери, в тому числі: експорт сільськогосподарської та харчової продукції до ЄС в умовах Асоціації Україна - ЄС, запровадження ринку земель, оподаткування, як запобігти рейдерському захопленню аграрних підприємств  та багато іншого.

Детальніше про захід можна дізнатися за цим посиланням.

ВГО «Асоціація адвокатів України»– всеукраїнська громадська неприбуткова організація, яка створена на засадах професійної належності та об'єднує адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні.

 



14.04.2016
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини