Українська | Русский | English

ПРАВНИЧА ФІРМА «СОФІЯ» ОГОЛОШУЄ ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ НОВИХ ПАРТНЕРІВ


     Правнича Фірма «Софія» рада повідомити про призначення Вікторії Варєнікової та Дмитра Навроцького асоційованими партнерами. Новопризначені асоційовані партнери вже не один рік доводять своє професійне зростання та відданість роботі та фірмі.

Адвокат Вікторія Варєнікова спеціалізується в сфері цивільного, земельного, господарського та податкового права, більше шести років працює у ПФ «Софія», де здобула репутацію кваліфікованого та успішного юриста.

Пані Варєнікова має успішний досвід представництва інтересів клієнтів юридичних осіб в судах.

Крім того, завдяки зусиллям В.Варєнікової, в Україні визнано та надано дозвіл на виконання Рішення Лондонського міжнародного арбітражу у справі про стягнення боргу з боржника на території України в іноземній валюті. Завдяки своїй активності адвокат Вікторія Варєнікова увійшла до ТОП-10 молодих і перспективних юристів України 2013 р. за версією проекту «Вибір клієнта» професійного юридичного видання «Юридична газета». Пані Варєнікова пройшла іноземне стажування завдяки якому ознайомилася з роботою основних структур ЄС. Є автором численних статей і коментарів в юридичних та профільних виданнях.


     Дмитро Навроцький спеціалізується на міжнародному приватному, корпоративному, земельному, кримінальному (охорона господарської діяльності) праві.

      Пан Навроцький набув значного досвіду супроводження іноземних проектів, захисту інтересів бізнесу, обслуговування міжнародних компаній та іноземних представництв.
Має значний досвід у юридичному супроводженні бізнесу та представництва інтересів як громадян так й юридичних осіб у судах різних юрисдикцій.

У травні минулого року Д.Навроцький взяв участь у бізнес-програмі «Young Entrepreneurs Norwegian-Ukrainian Business Development» щодо розвитку українсько-норвезького бізнесу, перша частина якої проходила у Норвегії.

Дмитро є членом Асоціації правників України, членом Клубу майбутніх адвокатів Асоціації адвокатів України, постійним експертом спеціалізованого видання «Юрист і Закон», а також є автором багатьох коментарів до інших юридичних видань, зокрема «Юридична практика», «Юридична газета».

 

Уся команда ПФ «Софія» вітає Вікторію та Дмитра з новим кроком у кар’єрі та бажає подальших професійних успіхів.



18.07.2016
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини