Українська | Русский | English

ПФ «СОФІЯ» ВИСТУПИЛА ПАРТНЕРОМ І ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ ІЗ СУДОВИХ ДЕБАТІВ З ЕКОЛОГІЧНОГО ПРАВА


           21-22 листопада 2016 року на базі Київського національного університету ім.Т.Шевченка відбувся І Всеукраїнський турнір із судових дебатів з екологічного права. До участі у турнірі було зареєстровано 27 команд, а загальна кількість учасників склала більше 50-ти студентів, які представляли провідні ВНЗ країни.

Суддями турніру були фахівці в сфері земельного та аграрного права, науковці та юристи-практики, в тому числі Поліводський О.А. – кандидат юридичних наук, адвокат та партнер ПФ «Софія».

Захід відбувся за ініціативи кафедри екологічного права КНУ ім.Т.Шевченка, партнерами виступили Асоціація адвокатів України, компанія RSP International та ПФ «Софія».

З детальнішою інформацією та фотозвітом заходу Ви можете ознайомитись за посиланням.


  



29.11.2016
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини