Українська | Русский | English

ПРО ІНСТИТУТ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА ЧИТАЙТЕ В МАТЕРІАЛІ Д. НАВРОЦЬКОГО




           Провідне електронне аналітичне видання ЮРИСТ&ЗАКОН опублікувало статтю Асоційованого партнера Правничої фірми «Софія» Д. Навроцького щодо правового регулювання державно-приватного партнерства в Україні (ДПП).

У статті Дмитро Навроцький аналізує стан розвитку ДПП в Україні та на основі досвіду зарубіжних країн наводить форми ДПП, які можуть бути реалізовані в нашій державі. Дмитро також дає можливий перелік ризиків, з якими може зіткнутися приватний партнер в Україні.

Разом з тим, автор зауважує, що для вирішення проблем в даній сфері варто докласти всіх зусиль як на законодавчому, так і на практичному рівні. Основною проблемою, яку на думку автора слід вирішити, є забезпечення належного механізму виконання судових рішень.

Детальніше ознайомитися із статтею можна за цим посиланням.

Аналітичне видання ЮРИСТ&ЗАКОН – провідне електронне аналітичне видання, яке, з-поміж іншого, публікує експертні думки, оцінки та коментарі відомих юристів України.



07.02.2017
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини