Українська | Русский | English

Партнер правничої Фірми «Софія» Олександр Поліводський став учасником прес-конференції, яка присвячена ринку землі


  28 грудня цього року ІА «Українські національні новини» організувало прес-конференцію, яка була присвячена змісту проекту Закону України «Про ринок земель», який планується прийняти у другому читанні. Перед широким колом журналістів офіційну позицію виклав заступник Голови Держезмагенства М.Калюжний, а також своє бачення оприлюднив Президент УКАБ А. Ліссітса та партнер ПФ «Софія» та радник УАК О.Поліводський.
  Це вже не перший публічний захід за участі О.Поліводського за останній період. Так, 26 грудня Олександр взяв участь у обговоренні земельної реформи на Українському радіо спільно з фахівцем аналітичної агенції ААА М.Колесніка та за участі академіка П.Саблука та Президента асоціації орендарів та землевласників І.Томича.
  О.Поліводський також бере активну участь у роботі групи експертів при Комітеті Верховної Ради України з аграрної політики та земельних відносин, яка створена з метою опрацювання  Закону України «Про ринок земель» та надання консультативної допомоги Комітету Верховної Ради.
  Як зазначив О.Поліводський, робота над проектами законів є почесною і цікавим завданням, яке дозволяє поглянути на закон як на компроміс між інтересами різних суспільних груп, які причетні до його створення. Очевидно, що практикуючим юристам час від часу варто долучатися до такої роботи задля того, щоб допомогти законодавцеві уникнути серйозних помилок, зазначив О.Поліводський.   
  Проект Закону України «Про ринок земель» прийнято за основу 08 грудня цього року, наразі триває опрацювання пропозицій до другого читання, проект пропонується розглянути у відповідному комітеті та на засіданні Верховної Ради України на початку січня 2012 року. 



28.12.2011
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини