Українська | Русский | English

Партнер ПФ «Софія» О. Поліводський взяв учать у засіданні Круглого столу з проблемних питань законопроекту «Про ринок земель», що проходив у Верховній Раді України.


    2 лютого 2012 року  у залі засідань комітетів Верховної Ради України відбувся Круглий  стіл з проблемних питань законопроекту  «Про ринок земель», організований Комітетом аграрної політики спільно з УСПП та Українською аграрною конфедерацією. 
    У зустрічі взяли участь керівники та власники практично усіх найбільших агрохолдингів України,  об’єднань та асоціацій, громадських організацій, іноземних експертів, членів робочої групи, яка була створена для надання допомоги Комітету з аграрної політики та земельних відносин.   
   Учасники зустрічі однозначно дійшли висновку про неприйнятність проекту Закону України «Про ринок земель» та наголосили на основних його недоліках.
    О.Поліводський приймає активну участь у роботі над проектом та обговоренні його положень, зокрема був включений до складу робочої групи з підготовки названого проекту при профільному комітеті Верховної Ради України, спільно з представниками Держземагенства, громадських організацій та об’єднань, взяв участь у роботі ряду круглих столів та двох прес-конференцій, які були організовані з цього приводу.
   «Наша команда притримується думки, що правники, які мають досвід роботи у певній галузі, повинні брати активну участь у обговоренні найбільш значимих законопроектів їх практики. Ми закликаємо усіх практикуючих юристів не стояти осторонь таких важливих подій» - зазначив О.Поліводський.  



08.02.2012
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини