Українська | Русский | English

У ФГВФО оприлюднили список членів Експертної ради


Фонд гарантування вкладів фізичних осіб нещодавно оприлюднив на своєму веб-сайті список одинадцяти членів Експертної ради ФГВФО.

Згідно із повідомленням, до складу ради, утвореної відповідно до ст. 4 Закону «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», включено партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського.

Основним завданням ФГФО є забезпечення функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб та виведення неплатоспроможних банків з ринку. Експертна рада є постійно діючим дорадчим органом, який бере участь в обговоренні стратегічних напрямів розвитку системи гарантування вкладів та діяльності Фонду, перспектив співпраці з міжнародними організаціями, заходів з підвищення ефективності процедури виведення неплатоспроможних банків з ринку та ліквідації банків.

Завданнями Експертної ради є:

- розробка пропозицій щодо державної політики з розвитку системи гарантування вкладів фізичних осіб;

- сприяння формуванню наукових і методологічних засад функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб;

- проведення аналізу стану, проблем та тенденцій розвитку системи гарантування вкладів фізичних осіб, прогнозування та планування процесів у цій сфері.

- вивчення та аналіз тенденцій розвитку ринку ресурсів, залучених від вкладників учасниками Фонду.

14.06.2018
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини