Українська | Русский | English

Sofiya Law Firm отримала новий сучасний офіс


 Sofiya Law Firm повідомляє про переїзд з 1 листопада 2018 року до нового офісу в історичній частині Києва у новозбудованому бізнес-центрі «Вознесенський».

Нова адреса компанії:

БЦ «Вознесенський»
Вознесенський узвіз, 23-В, оф. 18
Київ, Україна, 04053

Контактні номери телефонів залишаються незмінними.

«Це черговий етап становлення фірми, пов’язаний із поступовим зростанням компанії  та її переходом на якісно новий рівень обслуговування клієнтів», - прокоментував приємну подію партнер Sofiya Law Firm Олександр Поліводський.

Крім світлих і просторих робочих кабінетів для юристів та адміністративного персоналу, офісне приміщення передбачає переговорну залу та зону рецепції.

«Клієнти Sofiya Law Firm та гості нового офісу, завдяки його унікальному розташуванню, відтепер мають можливість не лише комфортно вирішити свої ділові питання, але й трошки розвіятися, занурившись в історію Києва», - наголосив О.Поліводський.

Столичний Вознесенський узвіз, який виник ще за часів Київської Русі на шляху від Подолу до старого міста, має чимало цікавинок. Там можна відчути дух старовини біля фундаменту церкви XII століття та копії пам’ятника засновникам Києва на території Академії мистецтв України (буд. № 20), помилуватися «луврськими» пірамідами монастиря св. Василя Великого (буд №7), який у 2001 році відвідував Папа Римський Іоанн Павло II, а також поспостерігати за котячим життям у скульптурах відомого «котячого будинку» (№13), де жив дослідник давньоруської архітектури Іполит Моргилевський. Саме завдяки роботі останнього вдалося відновити зруйнований більшовиками Михайлівський златоверхий собор. Також на цій вулиці близько двадцяти шести років мешкав «український Пікассо» – художник-авангардист Олександр Богомазов. Вічність та високі ідеали символізує зірка у верхній частині його будинку №18.



13.11.2018
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини