Українська | Русский | English

Підсудність земельних спорів обговорять нардепи, судді, вчені та адвокати


Як подолати проблеми підсудності земельних спорів та усунути правову невизначеність? Чи допоможе цьому  проект Закону від 31.03.2020 № 3296 про внесення змін до ГПК щодо підвідомчості спорів, що виникають у сфері земельних відносин та спорів щодо нерухомого майна?

Відповіді на ці та інші питання, пов’язані із здійсненням правосуддя, обговорять фахівці під час он-лайн дискусії «Підсудність земельних спорів. Проблеми та шляхи вирішення», організованої Комітетом з аграрного та земельного права Національної асоціації адвокатів України, який очолює партнер Sofiya Law Firm Олександр Поліводський. Пан Поліводський виступить модератором цього заходу, що розпочнеться о 10:00 22 травня 2020 року та проходитиме на платформі Zoom.

Свою участь у заході як спікерів підтвердили:

- народний депутат, секретар Комітету ВР з питань правової політики Олег Макаров;

- народний депутат, голова підкомітету з питань виконання рішень ЄСПЛ та альтернативного розв'язання спорів Комітету ВР з питань правової політики Роман Бабій;

- народний депутат, голова Комітету ВР з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський;

- суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Богдан Санін;

- керівник Центру дослідження проблем адміністративної юстиції Київського регіонального центру Національної академії правових наук України, д.ю.н., проф. Антон Монаєнко.

Участь у заході безкоштовна, за умови реєстрації. До участі запрошуються адвокати, юристи, представники громадськості та будь-хто, кого цікавлять проблеми земельного права та судоустрою. Зареєстровані учасники матимуть змогу залишити свої запитання спікерам під час реєстрації на захід або задати їх в ході вебінару.

Для реєстрації у заході слід перейти на це послання.



14.05.2020
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини