Українська | Русский | English

Юридична безпека у земельних відносинах: поради бізнесу зібрали в одній брошурі


Найбільшим активом аграрного бізнесу залишаються земельні ділянки, на заволодіння яких і спрямовані атаки рейдерів. Приводом для таких атак стають як недоліки у реєстрації і оформленні землі, так і неналежне виконання договорів оренди землі.

Саме тому експерти із земельного та аграрного права – голова профільного комітету Національної асоціації адвокатів України, партнер Sofiya Law Firm  Олександр Поліводський, заступник керівника комітету ААУ Віктор Кобилянський та голова Комітету підприємців АПК при ТПП України Олег Юхновський підготували та за підтримки проекту APD (Україно-німецький аграрно-політичний діалог) презентували брошуру «Юридична безпека у земельних відносинах».

«В рамках роботи над цим виданням ми здійснили огляд законодавства, що стосується земельної сфери, дослідили поняття рейдерства, проаналізували форми та способи рейдерських атак, показали останні заходи з протидії рейдерству, а також підготували поради для бізнесу», - зауважив О.Поліводський. Він рекомендує бізнесу приділяти більше уваги юридичним аспектам землекористування, оформляти землі належним чином, регулярно проводити юридичну оцінку (due diligence) земельних правовідносин та залучати фахівців до цієї діяльності.

Отримати електронну версію брошури «Юридична безпека у земельних відносинах» можна безкоштовно, надіславши лист із запитом на електронну адресу .



17.07.2020
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини