Українська | Русский | English

Партнера ПФ «Софія» обрано заступником Голови Комітету підприємців АПК при ТПП України.


У кінці минулого місяця Комітет підприємців АПК при ТПП України обрав собі нових заступників Голови. Одним із них став партнер ПФ «Софія» О.Поліводський.

«Ми маємо намір розвивати ефективні традиції роботи Комітету з відстоювання інтересів аграріїв та харчовиків. Ми плануємо стати ще більш потужним осередком для обговорення найбільш актуальних проблем та підтримки аграрного бізнесу. Запрошуємо зацікавлених осіб приєднуватися до наших заходів та до роботи Комітету», - зазначив О.Поліводський. 

Комітет підприємців АПК при ТПП України об’єднує представників асоціацій, об’єднань та бізнесу усіх сфер аграрної сфери та харчової промисловості. Завдання комітету – відстоювати інтереси галузі та сприяти його розвитку. Очолює Комітет О.І.Юхновський.

ТПП України – недержавна неприбуткова самоврядна організація, яка об'єднує юридичні особи України та громадян України, зареєстрованих як підприємці, та їх об'єднання. ТПП України є одним з найвідоміших та найавторитетніших об’єднань бізнесу України.

Більш детально тут.



03.06.2013
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини