Українська | Русский | English

Газета «Юридична практика» опублікувала матеріал, підготовлений юристом ПФ «Софія» Дмитром Навроцьким щодо виконання рішень міжнародного суду


У номері газети «Юридична практика № 36 (819) від 03 вересня 2013 професійного видання «Юридична практика» опубліковано статтю юриста ПФ «Софія» Д.Навроцького «Про виконання рішень міжнародного суду» та форму клопотання до суду.

У статті автор описав процедуру визнання та виконання рішень міжнародних судів. Як зазначає сам автор, «для примусового виконання необхідно подати клопотання про надання дозволу на примусове виконання рішення іноземного суду та звернути увагу на документи-додатки до нього». Крім того, Д. Навроцький назвав перелік документів, які додаються до клопотання та надав приклад клопотання зі своєї юридичної практики.

Більш детально ознайомитись зі статтею можна за цим посиланням.


12.09.2013
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини