Українська | Русский | English

Професійне виданя «Юридична газета» №41 від 08.10.2013 року опубліковала позицію юриста ПФ «Софія» Д.Навроцького щодо проблем розвитку державно-приватного партнерства (ДПП) в Україні.


Дмитро Навроцький прокоментував чинні на сьогодні норми, що визначають організаційно-правові засади взаємодії державних партнерів з приватними та основні принципи державно-приватного партнерства на договірних засадах, звернув увагу на актуальні проблеми реалізації ДПП в України та шляхи їх подолання.

Як зазначає автор, однією із причин гальмування розвитку ДПП в Україні є відсутність послідовної державної політики у сфері ДПП і належної системи управління. Впровадження ДПП в Україні характеризується непослідовністю, відсутністю системних кроків у напрямі формування умов ДПП, недостатнім розмежуванням повноважень між органами державної влади, відповідальними за розвиток ДПП.

Разом з тим, Д. Навроцький відмічає, що якісний розвиток ДПП в Україні можливий за умови чіткого законодавчого визначення правових, економічних та організаційних засад функціонування ДПП.

«Юридична газета» - авторитетне юридичне видання для юристів практиків, яка стала засобом обміну досвідом та позиціями кваліфікованих юристів щодо найбільш актуальних проблем застосування законодавства.



28.10.2013
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини