Українська | Русский | English

Партнер ПФ «Софія» О. Поліводський - радник АМК з питань регулювання ринку оренди землі


Партнер ПФ «Софія» О.Поліводський на запрошення Центру комплексних досліджень з питань антимонопольної політики протягом вересня-грудня 2013 р. приймав участь у науковому дослідженні для органів Антимонопольного комітету України щодо особливостей застосування антимонопольного законодавства на ринку оренди земель сільськогосподарського призначення.

За наслідками роботи О. Поліводський представив і захистив письмовий звіт перед Науковою радою Центру комплексних досліджень з питань антимонопольної політики Антимонопольного комітету України.

Робота стосувалася правових засад застосування антимонопольного законодавства щодо ринку оренди земель сільськогосподарського призначення, меж повноважень органів Антимонопольного комітету України, форм та методів дій державних органів щодо захисту економічної конкуренції на ринку оренди земель сільськогосподарського призначення

«Отриманий досвід дав можливість по-іншому оцінити проблеми застосування земельного законодавства, сприятиме підвищенню рівня послуг для приватних клієнтів» - зазначив О.Поліводський.


23.01.2014
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини