Українська | Русский | English

28 березня 2014 р. відбудеться ІІІ Всеукраїнський весняний форум ААУ з цивільного права та процесу «Київська весна», на якому серед інших, виступить партнер ПФ «Софія» О.Поліводський


Метою форуму є обговорення проблемних питань, що виникають під час здійснення захисту у цивільних та господарських справах в сфері земельних правовідносин, інтелектуальної власності, сімейного права, альтернативного вирішення спорів, кредитування тощо.

У форумі приймуть участь широке коло авторитетних адвокатів, суддів та інших фахівців, серед яких – партнер ПФ «Софія» О.Поліводський. Тема його доповіді - «Формування доказової бази у спорах щодо якості харчових продуктів: проблеми та рекомендації».

Весняний форум Асоціації Адвокатів України (ААУ) – щорічна подія ААУ, яка проводиться третій рік поспіль з метою спілкування, обміну знаннями, досвідом, ідеями та ініціативами, а також для поглиблення знань та навичок в цивільних та господарських справах в сфері земельних правовідносин, інтелектуальної власності, сімейного права, альтернативного вирішення спорів, кредитування тощо.

Асоціація Адвокатів України (ААУ) – це авторитетна всеукраїнська громадська неприбуткова організація, яка створена з метою об'єднання адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

Для отримання більш детальної інформації про форум або можливості прийняти в ньому участь, натисніть тут.



21.03.2014
НОВИНИ ПФ «СОФІЯ»
Олександра Поліводського визнано видатним адвокатом
До Дня адвокатури, який в Україні святкується щороку 19 грудня, партнера Sofiya Law Firm Олександра Поліводського відзначено нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України».
Детальніше...



Нерухомість та землекористування: Sofiya Law Firm виступить партнером навчального курсу Leadership in Law
28 та 29 жовтня 2021 року освітня платформа Leadership in Law за підтримки Sofiya Law Firm організує online-курс із нерухомості та землекористування для адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, власників та представників будівельного...
Детальніше...



Всі новини